Milon Cirkel bij GetFit35: fit in 35 minuten per training

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft GetFit35 in Aalten, Doetinchem, Duiven en in Zutphen voor jou de oplossing!

Voordelen van Milon Cirkel fitness

 • Je fitnesst slechts 2x per week 35 minuten 
 • 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool 
 • Het is 100% veilig! Gegarandeerd geen blessures
 • Je zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
 • Je hebt een persoonlijke chipkaart; de toestelinstellingen worden automatisch geladen
 • Het voorkomt en verhelpt klachten aan je rug, nek, schouders en heupen

GetFit35 biedt leden een Tevredenheidsgarantie. Wij geven deze garantie omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze aanpak aantoonbaar werkt. En dat is uniek in de regio. Enige voorwaarde: in 90 dagen kom je 20 x 35 minuten fitnessen. Bevalt het fitnessen op de Milon Cirkel niet? Dan kan je zonder gedoe je gekozen abonnement stopzetten.

Maak kennis met een gratis maand Milon

Ervaar de Milon Cirkel van GetFit35 in Doetinchem, Aalten, Duiven en Zutphen zelf. Vraag nu jouw gratis proefmaand aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. 

Sportschool GetFit35 in Aalten, Doetinchem, Duiven en Zutphen is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij GetFit35 ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een gratis maand Milon.

 • Nieuwe vestiging in Duiven!

  NIEUWS: GetFit35 óók in Duiven! Bekijk nu de vestigingspagina van Duiven! 

  Lees meer
 • Nieuwe vestiging in Aalten!

  NIEUWS: GetFit35 óók in Aalten! Bekijk nu de vestigingspagina van Aalten! 

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.