Weten of GetFit35 dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een kleinschalige sportschool in Aalten, Doetinchem, Duiven, Winterswijk of Zutphen waar persoonlijke aandacht en begeleiding centraal staan? Dan is GetFit35 de juiste keuze.

Lidmaatschap test op maat: 6 vragen

Het is soms lastig om bij de start direct het juiste programma te kiezen. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest die bestaat uit 6 korte vragen, waaruit duidelijk gaat blijken welk GetFit35 programa bij jou past.

Invullen duurt slechts 1 minuut

Vul je gegevens in, kies je vestging en klik op 'verzenden'.  We bellen je binnen 1 werkdag voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Sportschool GetFit35 in Aalten, Doetinchem, Duiven, Winterswijk en Zutphen is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij GetFit35 ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis maand Milon Cirkel Fitness. Ideaal als je wel wilt of moet fitnessen, maar weinig tijd hebt.

 

  • Onze nieuwe webshop

    NIEUW de GetFit35 Webshop: vind hier de allerbeste tools, kleding, voeding en meer! Klik hier om onze webshop te bezo...

    Lees meer
  • Goed nieuws voor inwoners van Winterswijk e.o.: Fit in 35 minuten bij GetFit35!

    GOED NIEUWS: De vernieuwende fitnessketen GetFit35 opent nu óók in Winterswijk! Na Aalten, Doetinchem, Zutp...

    Lees meer
Meer nieuws