Start met een Gratis Proefmaand bij Sportschool Getfit35

Sportschool Getfit35 in Doetinchem helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Maand Milon. Zodat je zelf ervaart dat fitness op de Milon Cirkel bij sportschool Getfit35 bij jou past. 

Ervaar nu zelf de vele voordelen van Sporten bij Sportschool Getfit35

Bij Sportschool Getfit35 train je veilig en vertrouwd op de Milon Cirkel. Door te fitnessen op de Milon Cirkel train je niet alleen alle spiergroepen, maar werk je ook aan je conditie en uithoudingsvermogen!  Wanneer je fitnesst op de Milon Cirkel bij Sportschool Getfit35:

 • Train je slechts 2x per week 35 minuten
 • Behaal je 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool 
 • Train je 100% veilig dankzij onze intensieve professionele begeleiding 

Claim 1 van de 30 GRATIS Milon Fitness maandkaarten!

Sportschool Getfit35 heeft een speciale actie voor nieuwe leden: 1 maand gratis Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in om de gratis maandkaart te claimen. We bellen je om een afspraak te maken.

Let op: vanwege beperkte capaciteit is deze gratis maandkaart is tijdelijk en uitsluitend online te claimen door maximaal 30 personen!


Sportschool Getfit35 in Doetinchem is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij Getfit35 ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de online check met de lidmaatschapstest.

 • Nieuwe vestiging in Aalten!

  NIEUWS: GetFit35 óók in Aalten! Bekijk nu de vestigingspagina van Aalten! 

  Lees meer
 • Goed nieuws uit Zutphen

  Geweldig nieuws! Vandaag is in Zutphen de opening van onze tweede GetFit35 vestiging, na het succes van GetFit35 Doetinche...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.