Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Bij GetFit35 kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling. 

Waarom kiezen Aalten, Doetinchem en Zutphen voor GetFit35?

Al velen gingen jou voor. Bij GetFit35 behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. GetFit35 onderscheidt zich van andere sportscholen in Aalten, Doetinchem en Zutphen vanwege:

 • Fitnessen op de Milon Cirkel
 • Makelijk, veilig & vertrouwd
 • Altijd persoonlijke begeleiding
 • Het beste alternatief voor de reguliere sportschool

GetFit35 biedt leden een Tevredenheidsgarantie. Wij geven deze garantie omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze aanpak aantoonbaar werkt. En dat is uniek in de regio. Enige voorwaarde: in 90 dagen kom je 20 x 35 minuten fitnessen. Bevalt het fitnessen op de Milon Cirkel niet? Dan kan je zonder gedoe je gekozen abonnement stopzetten.


Welk lidmaatschap past het beste bij jou? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Sportschool GetFit35 in Aalten, Doetinchem en Zutphen is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij GetFit35 ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een gratis proefmaand Milon.

 • Nieuwe vestiging in Aalten!

  NIEUWS: GetFit35 óók in Aalten! Bekijk nu de vestigingspagina van Aalten! 

  Lees meer
 • Goed nieuws uit Zutphen

  Geweldig nieuws! Vandaag is in Zutphen de opening van onze tweede GetFit35 vestiging, na het succes van GetFit35 Doetinche...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.