Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Bij GetFit35 kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling. 

Waarom kiezen Aalten, Doetinchem, Duiven, Winterswijk en Zutphen voor GetFit35?

Al velen gingen jou voor. Bij GetFit35 behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. GetFit35 onderscheidt zich van andere sportscholen in Aalten, Doetinchem, Duiven, Winterswijk en Zutphen vanwege:

 • Fitnessen op de Milon Cirkel
 • Makelijk, veilig & vertrouwd
 • Altijd persoonlijke begeleiding
 • Het beste alternatief voor de reguliere sportschool

GetFit35 biedt leden een 100% Tevredenheidsgarantie. Wij geven deze garantie omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze aanpak aantoonbaar werkt. En dat is uniek in de regio. Enige voorwaarde: in 90 dagen kom je 20 x 35 minuten fitnessen. Bevalt het fitnessen op de Milon Cirkel niet? Dan kan je zonder gedoe je gekozen abonnement stopzetten.


Welk lidmaatschap past het beste bij jou? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

 

Sportschool GetFit35 in Aalten, Doetinchem, Duiven, Winterswijk en Zutphen is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij GetFit35 ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis maand Milon Cirkel Fitness. Ideaal als je wel wilt of moet fitnessen, maar weinig tijd hebt.

 • Onze nieuwe webshop

  NIEUW de GetFit35 Webshop: vind hier de allerbeste tools, kleding, voeding en meer! Klik hier om onze webshop te bezo...

  Lees meer
 • Goed nieuws voor inwoners van Winterswijk e.o.: Fit in 35 minuten bij GetFit35!

  GOED NIEUWS: De vernieuwende fitnessketen GetFit35 opent nu óók in Winterswijk! Na Aalten, Doetinchem, Zutp...

  Lees meer
Meer nieuws