Milon Cirkel bij GetFit35: fit in 35 minuten per training

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft GetFit35 in Aalten, Doetinchem, Duiven, Winterswijk en in Zutphen voor jou de oplossing!

Voordelen van Milon Cirkel fitness

 • Je fitnesst slechts 2x per week 35 minuten 
 • 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool 
 • Het is 100% veilig! Gegarandeerd geen blessures
 • Je zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
 • Je hebt een persoonlijke chipkaart; de toestelinstellingen worden automatisch geladen
 • Het voorkomt en verhelpt klachten aan je rug, nek, schouders en heupen

GetFit35 biedt leden een 100% Tevredenheidsgarantie. Wij geven deze garantie omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze aanpak aantoonbaar werkt. En dat is uniek in de regio. Enige voorwaarde: in 90 dagen kom je 20 x 35 minuten fitnessen. Bevalt het fitnessen op de Milon Cirkel niet? Dan kan je zonder gedoe je gekozen abonnement stopzetten.

Maak kennis met een gratis maand Milon

Ervaar de Milon Cirkel van GetFit35 in Aalten, Doetinchem, Duiven, Winterswijk en Zutphen zelf. Vraag nu jouw gratis proefmaand aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. 

 

Sportschool GetFit35 in Aalten, Doetinchem, Duiven, Winterswijk en Zutphen is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij GetFit35 ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis maand Milon Cirkel Fitness. Ideaal als je wel wilt of moet fitnessen, maar weinig tijd hebt.

 • Onze nieuwe webshop

  NIEUW de GetFit35 Webshop: vind hier de allerbeste tools, kleding, voeding en meer! Klik hier om onze webshop te bezo...

  Lees meer
 • Goed nieuws voor inwoners van Winterswijk e.o.: Fit in 35 minuten bij GetFit35!

  GOED NIEUWS: De vernieuwende fitnessketen GetFit35 opent nu óók in Winterswijk! Na Aalten, Doetinchem, Zutp...

  Lees meer
Meer nieuws