Ervaar Fitness bij GetFit35 nu met de Gratis maand Milon

Sportschool GetFit35 in Aalten, Doetinchem, Duiven en Zutphen helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Maand Milon. Zodat je zelf ervaart dat fitness op de Milon Cirkel bij GetFit35 bij jou past. 

Ervaar nu zelf de vele voordelen van fitnessen op de Milon Cirkel

Door te fitnessen op de Milon Cirkel train je niet alleen alle spiergroepen, maar werk je ook aan je conditie en uithoudingsvermogen!  Wanneer je fitnesst op de Milon Cirkel bij GetFit35:

 • Train je slechts 2x per week 35 minuten
 • Behaal je 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool 
 • Train je 100% veilig dankzij onze intensieve professionele begeleiding 

GetFit35 biedt leden een Tevredenheidsgarantie. Wij geven deze garantie omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze aanpak aantoonbaar werkt. En dat is uniek in de regio. Enige voorwaarde: in 90 dagen kom je 20 x 35 minuten fitnessen. Bevalt het fitnessen op de Milon Cirkel niet? Dan kan je zonder gedoe je gekozen abonnement stopzetten.

Claim 1 van de 30 GRATIS Milon Fitness maandkaarten!

GetFit35 heeft een speciale actie voor nieuwe leden: 1 maand gratis Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in om de gratis maandkaart te claimen. We bellen je om een afspraak te maken.

Let op: vanwege beperkte capaciteit is deze gratis maandkaart is tijdelijk en uitsluitend online te claimen door maximaal 30 personen!

Sportschool GetFit35 in Aalten, Doetinchem, Duiven en Zutphen is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij GetFit35 ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een gratis proefmaand Milon.

 • Nieuwe vestiging in Duiven!

  NIEUWS: GetFit35 óók in Duiven! Bekijk nu de vestigingspagina van Duiven! 

  Lees meer
 • Nieuwe vestiging in Aalten!

  NIEUWS: GetFit35 óók in Aalten! Bekijk nu de vestigingspagina van Aalten! 

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.