FitSnacks.TV

Exclusief voor leden: FitSnacks.TV

Beste leden van GetFit35,

Het Coronavirus heeft ons gedwongen onze de club te sluiten. Om je toch ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle. FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld. Voor alle leden, die interesse hebben in FitSnacks.TV, kunnen een e-mail sturen naar leden@getfit35.nl voor meer informatie.

Met vriendelijke groeten,

Team GetFit35

PS: Via de mail en social media ontvangen we van jullie hartverwarmende berichten, waarvoor dank! Ook zijn er klanten die zich afvragen of ze het lidmaatschap tijdelijk kunnen bevriezen nu er niet gesport kan worden. De aankondiging van onze overheid dat wij onze deuren dienen te sluiten tot 6 april is ook voor ons een nieuwe en unieke situatie. Op dit moment kunnen we nog geen uitsluitsel geven over eventuele compensatie van het lidmaatschapsgeld. Premier Rutte zei in zijn speech afgelopen maandag: “Dit is een tijd waarin we elkaar moeten vinden, over meningsverschillen en tegenstellingen heen. Een tijd om het gezamenlijke belang boven het eigen belang te stellen”. “Samen komen we deze moeilijke periode te boven, let een beetje op elkaar. Ik reken op u”.

  • Onze nieuwe webshop

    NIEUW de GetFit35 Webshop: vind hier de allerbeste tools, kleding, voeding en meer! Klik hier om onze webshop te bezo...

    Lees meer
  • Goed nieuws voor inwoners van Winterswijk e.o.: Fit in 35 minuten bij GetFit35!

    GOED NIEUWS: De vernieuwende fitnessketen GetFit35 opent nu óók in Winterswijk! Na Aalten, Doetinchem, Zutp...

    Lees meer
Meer nieuws