Ik ben werkgever

Vitale medewerkers houden uw bedrijf gezond.
GetFit35 wil u helpen de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers te vergroten. Sportende medewerkers zijn productiever, fitter en verzuimen gemiddeld 6 dagen minder per jaar. GetFit35 wil u helpen om de gezondheid en leefstijl van uw medewerkers te verbeteren. Hoe? Doormiddel van het Milon Cirkel concept, GetFit35 biedt sporters de mogelijkheid om te trainen met 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn er van overtuigd dat het bedrijfsfitness plan bijdraagt aan de afname van verzuim binnen uw organisatie.

Iedere medewerker is via bedrijfsfitness vrij om 7 dagen per week te trainen op ieder gewenst moment.

Waar kunnen uw medewerkers sporten?
Bij iedere vestiging van GetFit35, bedrijfsfitness is mogelijk in Aalten, Doetinchem, Duiven, Winterswijk en Zutphen.

Hoeveel korting krijgen medewerkers?
Dat kunt u zelf bepalen, vul het onderstaande formulier in en wij gaan de mogelijkheden voor bedrijfsfitness met u bespreken.

Sportschool GetFit35 in Aalten, Doetinchem, Duiven, Winterswijk en Zutphen is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij GetFit35 ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis maand Milon Cirkel Fitness. Ideaal als je wel wilt of moet fitnessen, maar weinig tijd hebt.

  • Onze nieuwe webshop

    NIEUW de GetFit35 Webshop: vind hier de allerbeste tools, kleding, voeding en meer! Klik hier om onze webshop te bezo...

    Lees meer
  • Goed nieuws voor inwoners van Winterswijk e.o.: Fit in 35 minuten bij GetFit35!

    GOED NIEUWS: De vernieuwende fitnessketen GetFit35 opent nu óók in Winterswijk! Na Aalten, Doetinchem, Zutp...

    Lees meer
Meer nieuws